fbpx

Курсове за дентални клиники

Повишете квалификацията на персонала си в областта на Орална хирургия, Имплантология, Протетика и Ортодонтия.

Качествено обучение в различни аспекти на денталната медицина.
На достъпни цени.

Вие сте начело на дентална клиника и търсите начин да подобрите уменията на специалистите си на най-добрата възможна цена?

В Априори предлагаме иновативни решения за Вашата дентална клиника.

Повишете квалификацията на персонала си в областта на орална хирургия, имплантология, протетика и ортодонтия.

Услугата е подходяща за клиники с разнороден екип или клиники, специализирани в една сфера, които желаят да обучат всичките си специалисти. Независимо дали екипът Ви е с интерес в една конкретна насока или в различни сфери на денталната медицина, ние можем да предложим решение.

Специални цени за обучения на целия Ви екип. 

Освен за дентални клиники, пакетната услуга е подходяща и за индивидуални практики, фокусирани в специалностите ортодонтия или имплантология

Как да се възползвате?

  1. Разгледайте курсовете ни долу
  2. Изберете си комбинация, която удовлетворява нуждите на клиниката Ви
  3. Свържете се с нас, за да Ви изготвим персонална оферта

Вижте нашите обучения

Натиснете върху избран курс, за да прочетете детайлна информация относно програма на курса, информация за лектора, дати на провеждане, местоположение и т.н.

Курсове Орална хирургия и Имплантология

8 модула

Цялостна програма, много практика, работа върху собствен пациент. Научете се да извършвате хирургични интервенции, да поставяте импланти и да протезирате. 

8 модула

Цялостна програма, много практика, работа върху собствен пациент. Научете се да извършвате хирургични интервенции, да поставяте импланти и да протезирате. 

Курсове Ортодонтия

5 модула

Цялостна програма в 5 нива, насочена към общопрактикуващи зъболекари, желаещи развитие в Ортодонтията. Работи се с типодонти.

Двудневен курс

Двудневно обучение, подходящо както за начинаещи, така и към зъболекари, работещи с алайнери, които искат да повишат уменията си.

Тридневен курс

Надградете уменията си с прочутата Tweed техника за огъване на дъги. Мастърклас, воден от проф. д-р Джовани Бионди, инструктор от Tweed Foundation (Тусон, САЩ). С участието на д-р Клоджан Шаху и д-р Трайко Балабанов.

5 нива

Индивидуален курс – 6 двудневни посещения в рамките на 6 месеца. Силно фокусиран в практическа работа върху пациент. Водещ със солиден опит и уникален подход. 

Преференциални цени по случай рожденния ден на Априори!

Повишете нивото и уменията на денталната си клиника – на най-добрите цени!

По случай третия рожден ден на Априори Академи, през целия месец предлагаме специални цени за комбинации от курсове дентална медицина.

Свържете се с нас за повече информация.

Заявете интерес като попълните формата долу:

Или ни попитайте за допълнителна информация на тел: