fbpx

Добре дошли в Apriori Club. Запазихме Ви място…

Apriori Club е уникална абонаментна услуга, специално проектирана за стоматолози като Вас, които желаят да подобрят своите клинични умения, да останат информирани за последните развития в индустрията и да получат достъп до изключителни предимства.

Като член на Apriori Club, вие ще се насладите на разнообразен набор от ресурси, отстъпки и възможности, които ще Ви помогнат да си осигурите конкурентно предимство в професионалното си пътуване.

С Apriori Club получавате:

Отстъпки за курсове и събития – 15%

Възползвайте се от 15% отстъпка от всички курсове и събития дентална медицина на Apriori Academy. Ще откриете разнообразие от практически семинари и интерактивни обучения, водени от опитни професионалисти в областта на стоматологията. Тази отстъпка ще ви позволи да придобиете достъп до висококачествено образование на повече от конкурентна цена.

Динамична библиотека от онлайн обучения

Получавате достъп до непрекъснато растяща колекция от онлайн обучения по различни теми в денталната медицина – ортодонтия, гнатология, орална хирургия, имплантология, пародонтология и т.н. Библиотеката ни се актуализира редовно с ново съдържание, гарантирайки, че винаги разполагате с най-новата информация и най-добрите практики в индустрията. Независимо дали искате да подобрите уменията си в конкретна област или да проучите нови интереси, нашата онлайн библиотека е ценен ресурс, на който можете да разчитате.

Отстъпки за OHI-S онлайн курсове – 15%

Разбира се, че сте ги срещали – OHI-S е най-популярната международна платформа за всякакви курсове по дентална медицина, както за начинаещи, така и за напреднали специалисти. С Apriori Club ще можете да вземете което и да е (от над 4700) онлайн обучениe в платформата на OHI-S с 15% намаление на цената.

Ексклузивни събития

Бъдете сред избрана група стоматолози, които получават покани да присъстват на ексклузивни събития, организирани от Apriori Academy. Събития, предлагащи не само възможност да се забавлявате с колеги, но и да учите от водещи експерти в различни сфери на денталната медицина.

Отстъпки за медицинско оборудване и консумативи – 10%

Вземете консумативите, които така или иначе купувате, на по-добра цена. Възползвайте се от 10% отстъпка при закупуване на медицински принадлежности, консумативи, инструменти и друго оборудване от нашите доверени партньори. Това намаляване на оперативните разходи може да ви позволи да инвестирате повече в растежа на вашата практика… или в други забавления извън работа, разбира се.

Станете част от клуба за развитие на Apriori сега.