fbpx

Предни фасети: цифрови производствени протоколи за функционални и естетични възстановявания

Цена: 520 лв.

Лектор: Ян Хайто

Водещият световен експерт по дигитални технологии в естетичната дентална медицина. Автор на добре познатия бестселър „Anteriores. Естествени красиви зъби”. Активен член на Германската асоциация за естетична стоматология (DGÄZ). Създател на 3D библиотека за предни зъби за много системи Exocad. Международен лектор по естетична дентална медицина, CAD/CAM. Експерт на много производители на стоматологични материали, инструменти и съвременна дигитална техника.

Програма:

Ян Хайто, водещият световен експерт в прилагането на дигитални технологии в естетичната дентална медицина, ще ви представи изчерпателно ръководство за създаване на естетични и издръжливи предни ламинатни фасети с помощта на съвременни цифрови протоколи.

По време на курса ще научите:

– Как да използваме цифровите технологии за диагностика, планиране на лечение и изработка на фасети

– Как да вземем предвид функционалните аспекти при проектирането на фасети

– Как да създаваме прецизни модели на усмивки на пациенти с помощта на съвременни дигитални инструменти за сканиране и моделиране на зъби.

Лекторът ще сподели безценни практически прозрения за дизайна и създаването на фурнир, включително избор на материал, постигане на координирана форма и цвят и справяне с предизвикателствата на адхезията. Ще откриете как да постигнете хармонично съчетание на естетика и функционалност за оптимални резултати.

Препоръчва се за: Зъботехници, Зъботехници, Общи зъболекари.