fbpx

Априори отваря два Центъра за Обучение

Априори Академи отваря 2 Центъра за Обучение – един в София и още един във Варна.

Това е нещо ново и доста различно. Затова позволете да се отдръпнем крачка назад и да обясним своето Защо и Как, преди да преминем към Какво представляват тези центрове.

Защо го правим?

Целта на Априори винаги е била курсистите ни да са успешни. Може да звучи тривиално, но е факт, и смятаме, че практическите ни курсове и отзивите от тях го доказват постоянно.

Как го постигаме?

Както знаете, всички наши курсове са изключително ориентирани към практиката. Теоретичните знания са супер и са абсолютно задължителни. Но всеки млад зъболекар ще потвърди, че трудността отива на съвсем друго ниво, когато се сблъска с първите си реални случаи в самостоятелната си практика. За съжаление, системата рядко ни подготвя достатъчно за това.

За да омекотим този сблъсък на младите лекари дентална медицина с реалността, обученията ни съдържат огромна част практика. Например, в Ортодонтската програма на д-р Трайко Балабанов е включена работа върху собствен пациент.

Какво представляват Центровете на Априори Академи?

Центровете ни за обучение, известни още като Тренинг центрове, са дентални клиники, където нашите курсисти ще имат възможност да лекуват пациент под супервизията на опитен специалист. Така те ще натрупат ценен опит, за да развиват уверено собствената си практика.

Тази услуга ще се предлага под различни форми.

Един вариант е курсист да доведе собствен пациент в клиниката, където да работи над него с променливо ниво на намеса от нашите специалисти – според личния му опит и нужди.

Друг вариант е курсист, който няма пациент, но иска да натрупа практика. Ние ще предложим подходящи случаи, над които той или тя да има възможност да практикува. Отново, с възможността да получи помощ и насока от опитните стоматолози в Тренинг центъра.

Центровете ни предлагат пълни условия за работа и безупречна техника – CBCT скенер, микроскоп, сетове за имплантология и хирургични комплекти, интраорални скенери и много други. И, както вече споменахме – екип от обучени специалисти със солиден опит зад гърба си, готови да асистират, където и когато имате нужда от тях.

Съвсем скоро ще обявим повече детайли за първите ни два Тренинг центъра в София и Варна.

Ако имате въпроси, свържете се с нас на 0884 019 777, пишете ни във Facebook или на info@apriori-academy.com.