fbpx

Какво е Apriori Expo

През последната година в Apriori работим здраво върху един нов и по-различен проект – Apriori Expo. Развълнувани сме най-накрая да споделим и с Вас какво точно ще представлява.

Apriori Expo е академично събитие, което ще се проведе на 10-11 февруари 2024 г. в Международен панаир Пловдив. Състои се от два научни конгреса, които насочват поглед към бъдещето на две наши любими сфери на стоматологията – ортодонтия и имплантология.

В Apriori винаги сме поставяли науката на пиедестал. Знаете, че нашите обучения не са с търговска цел – напротив, винаги проектираме курсовете си така че да представят обективно фактите в денталната медицина, като същевременно осигуряваме максимална практическа стойност.

По същия начин подхождаме и към двата конгреса в Apriori Expo.

С любов към науката

Подходихме с педантичност, подбирайки съставите от лектори, както от България, така и от чужбина, защото търсихме не само висока стойност, а стиковане. Крайният резултат е международен състав на високо академично ниво, в който темите на лекторите се допълват една друга, за да дадем максимална стойност в малък период от време за присъстващите в конгресите лекари дентална медицина.

Например, в подбора на състава за имплантологичния конгрес се наложи дори да се откажем от няколко изключително стойностни лектора със страхотни теми, просто защото други обучители бяха с малко по-подходящи лекции, вписващи се по-добре в общата тематика, а именно – имедиатно имплантиране.

Подобно на пъзел, търсихме най-добре пасващите части, за да разкажем една цялостна история.

Вижте състава от всички лектори в ортодонтския конгрес тук, а в имплантологичния – на този линк.

Разбира се, с цел максимално удобство за участниците, осигурихме превод на български за всички лекции, така че езиковата бариера да не е причина някой да пропусне събитието.

Практиката е акт на усъвършенстване

Замисляйки конгресите, още от самото начало бяхме убедени, че искаме да включим максимално много практическа стойност. За да могат участниците да надградят не само теоретичните си знания, но и да развият техниките си, добавихме hands-on сесии (работилници) и в двата конгреса. Hands-on-ите са естествено продължение на лекционната част, където ще можете да приложите и упражните наученото, с помощта и насоките на лекторите и тяхната малка армия от асистенти.

Така например д-р Рикардо Рикота и д-р Франческо Ди Корато ще водят лекция на тема „Дигитален работен процес и временни средства за сĸелетна опора: Стратегии за лечение“, а практическата им сесия е посветена на абсолютната скелетна опора на небцето.

Обобщение

Провеждането на двата конгреса ще се случи паралелно в две различни зали на Международен панаир Пловдив.

Ден 1 (10 февруари, събота) съдържа лекционната част, а ден 2 сме запазили изцяло за практическите сесии.

Apriori Expo е резултатът от внимателно планиране и безкрайни часове прецизно изпипване на всеки детайл, и най-вече – тонове труд, за да изпълним амбициозната визия за това събитие.

Това е една нова страница за Apriori и сме супер развълнувани да я напишем заедно с Вас! Очакваме Ви…