fbpx

Apriori Expo 2024

Иновативни подходи в имплантологията.
От класически двуетапен до имедиатен протокол.

*Лекциите на чуждестранните лектори ще бъдат с превод на български.

Запознайте се с лекторите

Доц. Давиде Фаронато

FarronatoDavide
FarronatoDavide

Давиде Фаронато е доцент към катедрата по медицина и хирургия на университета в Инсубрия. Завършва стоматология и дентално протезиране с отличие. Има диплома по орална хирургия и притежава ОНС „Доктор“ по Иновативни техники в областта на имплантологията от университета в Милано.

Президент е на курсовете за Дентални хигиенисти, директор на изследователския център ИТИБ (Иновативни технологии и инженерни биоматериали), както и ръководител на множество курсове по дентална медицина, дентално протезиране и за дентални хигиенисти в университета във Варезе. Активен член е на Италианската академия по остеоинтеграция, активен член е на MINEC (MegaGen международна мрежа за образование и клинични изследвания), съосновател на SISCOO (Италианско общество на специалистите по орална хирургия).

Неговите професионални интереси са насочени към мениджмънта на естетични клинични случаи около естествени зъби и импланти. Научната му активност е фокусирана върху разбирането на променливите фактори, влияещи на стабилността на периимплантните тъкани в дългосрочен план, както и върху дизайна на имплантните системи.

Проф. д-р Клаудио Стакки

claudio stacchi
claudio stacchi

Роден в Гориция (Италия) през 1964 г. Завършва стоматология (DDS) и специализира орална хирургия (MSc) в университета в Триест (Италия). Допълнителен професор по орална имплантология от 2007 г. в Факултета по дентална медицина и в следдипломната програма по орална хирургия в Университета в Триест. От 2022 г. придобива Национална научна квалификация (НАК) като редовен професор. Той е автор на повече от 80 статии в засегнати международни списания.

Активен член-основател и бивш президент (2017-2019) на Международната академия по пиезоелектрична хирургия (IPA), активен член и избран президент на Италианското дружество по орална хирургия (SIdCO) и активен член на Италианската академия по остеоинтеграция (IAO).

Професионалната му практика е фокусирана в пародонтология и имплантология в денталната клиника на университета в Триест (Италия) и в неговия частен кабинет в Гориция (Италия).

Доц. Кристиан Макари

image1
image1

Д-р Кристиан Макари е роден в Ливан през 1969 г. Дипломирал се е като доктор по дентална хирургия през 1993 г. от Университета Свети Йосиф в Бейрут в Ливан. Той притежава сертификат по орална хирургия от университета Париж VII, университетска диплома по орална имплантология от университета Бордо II и университетска диплома по орална патология от университета Париж VI във Франция.

Той също така притежава магистърска степен по наука и докторска степен по орална биология от университета Saint Joseph в Бейрут в Ливан.
Той беше бивш председател и в момента е доцент и директор на магистърска програма в отделението по орална хирургия на Факултета по дентална медицина на университета Сейнт Джоузеф в Бейрут – Ливан.

Той е асоцииран клиничен доцент в Катедрата по дентофациална медицина, Факултет по медицина, Американски университет в Бейрут – Ливан.
Той е дипломат на Международния конгрес по орална имплантология ICOI и посланик на ICOI и международен вицепрезидент на ICOI за Ливан.

Активен член е на Международната академия по пиезохирургия. От 1996 г. професионалната му практика е съсредоточена в орална хирургия и орална имплантология.

Д-р Макари е изнасял лекции по орална имплантология в множество местни и международни конгреси главно по темите за присаждане на синус, управление на мястото на екстракция и подготовка на мястото за ултразвуков имплант. Има няколко публикации в областта на оралната хирургия и оралната имплантология.

Д-р Николай Каназирски

d-r-Nikolay-Kanazirski
d-r-Nikolay-Kanazirski

Д-р Николай Каназирски е дългогодишен преподавател в катедра “Орална хирургия” – при Факултет по Дентална Медицина към Медицински Университет – Пловдив. 

През 1986г. придобива магистърска степен по дентална медицина в МУ– Пловдив с пълно отличие. След конкурс, през 1989г. е избран за асистент в катедра „Орална хирургия“.

През 1993г., придобива специалност „Хирургична стоматология“.

През 2005г., специалност по „Обща стоматология“.

През 2021г., специалност по „Дентална имплантология“.

Д-р Каназирски има над 30 участия в национални и международни научни конгреси и конференции и над 20 публикации в  реферирани и импактфакторни списания.  

Д-р Каназирски е член на БЗС (Български Зъболекарски Съюз) и БНДДМ (Българско Научно Дружество по Дентална Медицина).

Доц. Стефан Златев

ab99530b9c68d419
ab99530b9c68d419

Доц. Стефан Златев е специалист протетик с повече от 8 години опит в частна практика.

Извършва диагностични дейности, използвайки разнообразие от протетично-диагностични инструменти и оборудване. Изключително компетентен при лечението на пациенти, изискващи фиксирана, подвижна или сложна протезна рехабилитация. Фокусиран е върху протезиране върху импланти и дигитална стоматология.

През 2016 г. защитава клинична специалност по Ортопедична Стоматология. През 2019 г. защитава докторска степен по Ортопедична Стоматология с насоченост към Зъбна Естетика. Преподава в катедрата по Протетична дентална медицина, където е главен асистент от 2020 г.

Ръководител е на CAD/CAM център по дентална медицина към Научноизследователски институт при МУ-Пловдив.

Доц. Златев участва в множество научни проекти, голяма част от тях свързани с денталната имплатология:

 • Клинична оценка на имедиатно натоварени импланти, поставени с напълно компютърно водена техника.
 • Презервация на алвеолата с PRF като единствен матерял и с алографт –хистологично,обемно и клинично сравнение.
 • Имедиатно ,полуотложено и отложено поставяне на зъбни импланти във фронталната зона на горната челюст-рандомизирано проучване.
 • Съвременни аспекти при увеличаване на алвеолоарният гребен.

Автор е на над 25 публикувани научни статии с повече 20 цитирания.

Участвайте в конгреса

Лекциите на чуждестранните лектори ще бъдат с превод на български.

Ранно записване до 28 януари

Ден 1

Теоретична част
1060 лв. 590 лв.
 • Достъп до всички 5 лекции от ден 1
 • С осигурен превод на български език
 • Специални предложения на щандовете на нашите партньори
 • Кафе, напитки и лек обяд

Студенти

Теоретична част
740 лв. 410 лв.
 • Участие за студенти - специална отстъпка
 • Достъп до всички 5 лекции от ден 1
 • С осигурен превод на български език
 • Специални предложения в щандовете на нашите партньори
 • Кафе, напитки и лек обяд

Ден 2

Практическа част (hands-on)
 • Участие в избран Hands-on
 • С осигурен превод на български език
 • Осигурени материали и инструменти
 • Кафе, напитки и лек обяд
 • Местата са ограничени

Специални пакетни предложения за групи и дентални клиники.

Свържете се с нас на тел. 0884 706 888 или ни пишете на expo@apriori-academy.com, за да научите повече.